Запрошення: круглий стіл «Місце нової України в архітектурі європейських інституцій»

Шановні колеги!

Європейська Експертна Асоціація, Інститут Світової Політики та Фонд Місцевої Демократії запрошують Вас взяти участь у круглому столі «Місце нової України в архітектурі європейських інституцій».

Круглий стіл відбудеться 22 лютого 2019 р. у місті Харкові за підтримки Проекту ЄС «ПРАВО-Justice». Захід є пілотним та започатковує серію діалогів між експертами ЄС та України.
У ході круглого столу відбудеться презентація видання – збірки аналітичних оглядів підготовленої експертною командою з провідних українських та іноземних фахівців на теми, пов’язані з визначенням місця Україні у новій європейській архітектурі; експертне обговорення пріоритетів, засад та основних завдань позиціонування України у європейському політичному та інформаційному просторі з урахуванням президентських та парламентських виборів в Україні у 2019 р.

2019 рік стане знаковим як для України, так і для Європейського Союзу та його членів, а також буде мати значний вплив на процес подальшої інтеграції України у структури ЄС. Основні виклики та події у внутрішньо європейському контексті пов’язані із подальшим реформуванням ЄС, Brexit, виборами до Європейського Парламенту та проведенням виборів до парламентів в окремих країнах-членах ЄС. Зазначені процеси будуть мати вплив на позиціювання Україні у Європі. Саме тому вкрай актуальним стає аналіз сучасних тенденцій розвитку та налагодження діалогу між тими, хто безпосередньо впливає на формування суспільних настроїв і вектору розвитку країн ЄС та України.

Пiд час круглого столу учасники зможуть проаналізувати актуальний перебіг євроінтеграції України, досягнення за каденцію Європарламенту 2014-2019 рр., обговорити бачення подальших українських перспектив у ЄС, аналіз основних викликів та загроз напередодні президентських виборів в Україні.

• Нова архітектура Європи і політичні перспективи для України;
• Майбутні вибори в Україні – аналіз динаміки та основні фактори впливу;
• Вивчення європейського досвіду виявлення та протидії втручання у вибори, case study;
• Виклики перед Україною в сфері інформаційної безпеки, позитивний досвід протидії гібридним загрозам.
До складу експертів запрошуються представники органів влади, дипломатичних кіл, науковці, політологи, громадські діячі, журналісти, які є фахівцями в даній сфері або мають практичний досвід з означеного кола питань.
У роботі круглого столу запланована участь 10 спікерів, включаючи іноземних експертів, та 30 учасників.
Просимо врахувати, що участь у заході є безкоштовною і можлива після підтвердження організаторів. Зареєструватися можна тут. Зважаючи на обмежену кількість місць, будемо вдячні за реєстрацію до 15 лютого 2019 року. Програму буде надіслано додатково.
Витрати на проїзд та проживання можуть бути покриті за рахунок організаторів.

місто Харків, конференц-зала готелю «Reikartz», вулиця Садова, 4. Початок реєстрації 22 лютого о 8.30.

Марія Авдєєва, e-mail: mariia.avdieieva@gmail.com

Останні записи

info@uaeuxperts.org

Stock footage provided by Videvo, downloaded from www.videvo.net